Meesterlijkgroen.nl

Duurzaam en gezond!

Langer genieten van je tuin? Het kan!

Je bent klaar met de aanleg van je nieuwe tuin, het genieten kan beginnen. Nu is het zaak om je tuin zodanig te onderhouden dat je er zo lang mogelijk van kunt genieten. Dit kun je doen door het onderhoud van je tuin goed bij te houden, maar je kunt ook gebruik maken van de uitstekende service van Het Rullen.

Service

Bij klanten waar Het Rullen de tuin heeft aangelegd, wordt standaard een periodieke afspraak gemaakt om de tuin te komen bekijken. Tijdens deze bezoeken geeft de servicemedewerker tips en tricks om de tuin goed te onderhouden. Ook voert hij een nacontrole uit op de planten, zodat deze snel en gratis vervangen kunnen worden wanneer dit noodzakelijk is.

Ondanks dat Het Rullen met de beste materialen werkt, kan het voorkomen dat een onderdeel van de tuin niet meer optimaal is. Welke reden daar ook voor aan te wijzen is, met een garantietuin van Het Rullen wordt dit zonder discussie en gedoe snel opgelost. De eerste jaren zal de servicemedewerker van Het Rullen wat vaker langskomen, in latere jaren als de tuin meer volwassen is beperken we dit tot één bezoek per jaar.

De servicemedewerker zal zelf het initiatief nemen om een afspraak in te plannen, maar wanneer de klant eerder behoefte heeft aan ondersteuning of met vragen zit kunnen deze vanzelfsprekend altijd gesteld worden.

Garantie

Om optimaal te kunnen genieten van de tuin biedt Het Rullen klanten een garantie van 10 jaar aan, volgens de garantietuin. Zo kunt u zorgeloos genieten van uw tuin. Bij deze garantie zit het volgende inbegrepen:

  1. Garantie op alle bouwwerken, planten en gazon die wij aanleggen voor de duur van 10 jaar.
  2. Een nieuwe plant wanneer de door ons aangeplante plant in uw tuin doodgaat.
  3. Periodiek bezoek van onze servicemedewerker, zoals hierboven beschreven.

Er zitten ook minimale voorwaarden verbonden aan de garantietuin:

  1. De tuin wordt op de juiste manier gebruikt en onderhouden met ondersteuning van onze servicemedewerker. Uiteraard kan het onderhoud ook bij Het Rullen onder gebracht worden.
  2. Bij de verschillende apparaten in de tuin, denk hierbij aan tuinverlichting en dergelijke, geldt de garantietermijn van de leverancier.
  3. Schade door toedoen van extreem weer valt buiten de garantie.
  4. Schade aan planten door ziekte en plagen vallen buiten de garantie.

De garantietuin is uniek in Nederland.

Wilt u ook lang genieten van uw droomtuin? Zet dan nu de eerste stap naar uw nieuwe droomtuin en maak een afspraak via de website van Het Rullen.

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2023 Meesterlijkgroen.nl